2012. január 28., szombat

Fülbevalók a Valentin Nap ihletésével

Mivel az Etsy amerikai székhelyű kreatív piac, nem csoda, hogy már hetek óta Valentina Nap láz tombol az oldalon. A számtalan piros, rózsaszín és szív mintás alkotás engem is megihletett. Szerencsére volt itthon piros és rózsaszín filc, többféle formában is. Már csak egy kis hímzőfonal és néhány gyöngyszem kellett hozzá és el is készültek az új fülbevalók.

Az eredeti ötletem ez a piros, lyukas fülbevaló volt. Természetesen út közben jutott eszembe ez a megoldás és alig vártam, hogy hazaérve megvalósíthassam.

Piros Valentin Napi fülbevaló
Miután ez elkészült, felmerült a kérdés, hogy mi legyen a kis szívekkel, amik ennek a közepéből kiestek. A babarózsaszín filc nagyon jó alapnak bizonyult, a piros hímzés pedig kedves keretet ad neki.

Piros szív babarózsaszín alapon

A következő darab már az új alapanyagokból készült (amit az előző bejegyzésben mutattam be). Bár a szív motívum nem szerepel rajta, ez is elég romantikus lett a formájának és a kis gyöngyöknek köszönhetően.

Piros-rózsaszín virág fülbevaló
Nektek melyik tetszik a legjobban?

Mind a 3 fülbevaló megtalálható az Etsy boltomban, ahol magyar vásárlóknak állandó 20% kedvezményt adok, csak kérd e-mailben a kuponkódot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése